Descriere Proiect
Apartamente lux situate in zona centrala a Bucurestiului. Profita de aceasta ocazie!
Tipuri apartamente:

Avantaje:

  • acces bun, 2 minute de mers pe jos pana la statia RATB autobuz si tramvai
  • spatii verzi, liniste
  • apartamente dimensiuni medii, buna luminozitate
  • distanta intre celelalte cladiri este generoasa, imobil aerisit
  • banci, supermarket-uri, scoala, gradinita
  • locatie ideala pentru locuit, dar si cu potential mare de investitie pentru inchiriere

Finisaje:

Usi intrare Usi principale apartament – usa metalica cu tamplarie metalica antiefractie, blocare speciala si vizor. Usa va fi din gama PORTA DOORS sau similar cu finisaj din lemn furniruit. Manerul usii din metal.
Usi interioare Usi de interior si tocuri din lemn PORTA DOORS  sau similar, tip РCPL Ahorn 201 sau similar cu feronerie din metal.
Usi de interior cu toc din lemn, instalare completa fabricator PINUM (toc, feronerie, rotiri etc)
Sonerie usa 1 sonerie usa specificata.
Sistem interfon Sistem interfon (video) in fiecare apartament.
Pardoseli apartamente Parchet din lemn dublu sau triplu stratificat grosime 8 mm. Produs de VITO sau BARLINEK sau similar intr-o varietate de 3 culori
Strat de ciment autonivelant de 3 cm, extins 5 cm, foi de plastic IZO FLOOR PLUS 2 mm, parchet tri-stratificat fabricator BARLINEK (sau VITO sau similar)
Plafoane apartamente Vopsite in alb, vopsele lavabile.
Plafoane vopsite in alb cu vopsea lavabila alba, tip CAPAROL INNENFARBE 100
AC Pozitia aleasa pentru condensatorul extern astfel incat sa nu afecteze aspectul exterior al imobilelor. (instalatiile si echipamentele electrice si hidraulice incluse)
Incalzire Centrala proprie si radiatoare din otel cu comenzi termostatice (inaltime 600-900mm, lungime 400-1800mm). Port-prosoape in bai.
Iluminat 1 lumina per dormitor, camera de zi, bucatarie, baie, WC, hol (corpurile de iluminat se vor cumpara si instala de catre cumparatori). 1 spot luminos montat pe perete per balcon si 1 lumina montata pe perete in exteriorul usii de apartament (accesoriile de iluminat se vor furniza si monta de catre Antreprenor).
Prize de curent 3 x dublu per dormitor, 1 per baie si 1 per hol, 3 x dublu per camera de zi si 3 x dublu per bucatarie plus 1 pentru masina de spalat vase si 1 pentru frigider si 1 pentru lada frigorifica. Intrerupatoarele si prizele se vor furniza in combinatie de Le Grand sau Schneider, sau similar.
Punct de telecomunicatii si TV 1 priza pentru telefon si cablu TV in camera de zi si in fiecare dormitor.
Finisaje WC Pardoseala – 200 x 200 mm placi, fixate cu mastic adeziv flexibil pe pardoselile din beton. Placile vor fi importate din Ialia, abraziune minima PEI 2. Culoarea si finisajul vor fi alese de catre Arhitect.
Impermeabilizare bai – Mapegum WPS consistenta 1 mm intr-un singur strat
Gresie de interior (pardoseli bai) Fabricator Atlas Concorde, Dimensiuni 200×200. Adeziv: ciment tip MAPEI-Adesilex P9, chit tip MAPEI – Ultracolor Plus.
Pereti – placi 200×400 mm (sau 30×39, sau 25×45, sau 30×60 in functie de propunerea arhitecturala), pana la 2,1 m. Placile vor fi exclusiv importate din ¬†Italia sau similar, abraziune minima PEI 2. Culoarea si finisajul vor fi alese de catre Arhitect
Gresie de interior (pereti bai) import Italia. Adeziv: ciment tip MAPEI-Adesilex P9, chit tip MAPEI – Ultracolor Plus.
Restul peretilor si tavanelor vopsite cu vopsea lavabila alba, tip CAPAROL INNENFARBE 100
Accesorii WC Chiuvete din portelan/ Din gama Rocca. Dotate cu robinete din crom corespunzatoare.
WC-uri din portelan montate pe perete cu sistem de tragere a apei Geberit. Din gama Rocca sau similar.
Cazi de baie Kolo Primo (1500×700mm) cu panoul frontal universal sau placi care sa se potriveasca cu designul baii. Dus cu furtun flexibil si maner fix. Robinete din crom.
Cada de dus cu colturi rotunjite si usi glisante din policarbonat – producator Kolo – gama Nova sau similar. Dus cu furtun flexibil pe stalp culisant reglabil.
1 port-prosop incalzit, suport pentru hartie igienica, suport pentru periutele de dinti, suport pentru sapun, port-prosop si carlig pentru halatele de baie.
Stalpi culisanti reglabili.
Ventilatie WC Ventilatie mecanica pentru baile fara ferestre, cu actionare la aprinderea luminii.
Pardoseli bucatarii Pardoseli – placi 200 x 200 mm (sau 30×39, sau 25×45, sau 30×60 in functie de propunerea arhitecturala), fixate cu mastic adeziv flexibil pe pardoselile din beton. Placile vor fi din gama Cesarom Ceramica sau similar, abraziune minima PEI 2. Culoarea si finisajul vor fi alese de catre Arhitect
Gresie de interior (bucatarii) Fabricator Atlas Concorde, Dimensiuni 200×200. Adeziv: ciment tip MAPEI-Adesilex P9, chit tip MAPEI – Ultracolor Plus.
Plafon bucatarii La fel ca si in celelalte zone ale apartamentului. Instalatiile de tevi vor fi mascate cu placa rigips vopsita.
Peretii zugraviti in alb cu vopsea lavabila alba, tip CAPAROL INNENFARBE 100
Accesorii bucatarii Accesoriile pentru bucatarii si placarea peste blaturile de lucru instalate de cumparator.
Ventilatie bucatarii Fara ventilatie sau extractie mecanica prevazuta se bazeaza pe deschiderea ferestrelor.
Balcoane Balcoanele vor fi cu perete cortina, deschis in interior.
Casa scarii Scari placate cu marmura, lifturi de mare viteza, iluminat cu senzor.
Locuri de parcare Imobilul dispune de locuri de parcare: exterior si interior in subsol pe 2 nivele.